10 Stappen naar werkgeluk

Wil jij meer geluk en voldoening uit je werk halen?

Ben je klaar om de weg naar werkgeluk te bewandelen? Welkom bij mijn online programma waarin we samen op reis gaan naar een betekenisvoller en bevredigender werk- en levenspad.

20+

Jaar ervaring als professional

32

Pagina's

100+

Tevreden cursisten

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Monique.

Mijn naam is Monique van Erve – Schölgens MA. Al sinds 2002 ben ik werkzaam als loopbaanbegeleider, docent in het hbo-onderwijs en projectleider. Gedurende mijn carrière heb ik talloze individuen begeleid bij het vinden van werk en het oplossen van werkgerelateerde uitdagingen. Mijn aanpak combineert creatieve werkvormen met een diepgaand begrip van wat werkgeluk werkelijk inhoudt.

"Ontdek de sleutel tot werkplezier en voldoening!"

5/5

Astrid Schiepers

The Leadership Collective

Hoe werkt het?

Jouw reis naar Werkgeluk

In deze snel veranderende wereld is werkgeluk essentieel, zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Het voorkomen van een burn-out en het verhogen van je levenskwaliteit zijn van groot belang. Daarom heb ik mijn jarenlange ervaring en bewezen aanpak omgezet in een toegankelijk online zelfstudieprogramma: “10 Stappen naar werkgeluk”.

Dit programma stelt je in staat om een coach traject van 10 sessies zelfstandig te doorlopen, in je eigen tempo en op de plek die jou inspireert. Misschien is dat jouw thuis, een rustig plekje in de natuur, of zelfs een verre reisbestemming. De keuze is aan jou!

De 10 stappen

en bijpassende werkvormen

Ervaring heeft geleerd dat je soms een stap moet laten bezinken voordat je verder kunt gaan. Hoe lang je ook nodig hebt, het hangt af van jouw persoonlijkheid en situatie. Neem de tijd die je nodig hebt. Kies rustige en inspirerende plekken waar je aan deze stappen kunt werken. Geef jezelf het geschenk van tijd en zelfontdekking. Herontdek wie je bent en wat je echt wilt. Reflectie vereist nu eenmaal tijd, en ik gun je van harte die tijd voor jezelf.

Waarom dit werkboek?

Wat je kunt verwachten

Met dit programma zet je de eerste stap op weg naar werkgeluk. Ontdek de verborgen schatten van werkgeluk en laat je inspireren tijdens deze bijzondere reis naar voldoening en tevredenheid in je werk.

De zoektocht naar werkgeluk is boeiend, intensief en vereist tijd en geduld. Het is als een ontdekkingsreis waarbij je jouw eigen weg vindt, nieuwe inzichten verkent en omarmt. Gedurende deze reis ontdek je niet alleen wat je verlangt in je werk, taken, werkomgeving en werkcultuur, maar ook welke impact je hebt op anderen, de natuur, de maatschappij, organisaties, of het milieu.

"De zoektocht naar werkgeluk is boeiend, intensief en vereist tijd en geduld."

Een tranformatieve reis

Deze reis gaat vaak gepaard met leermomenten waarbij je reflecteert op gemiste kansen of fouten die je hebt gemaakt. Maar juist deze momenten vormen waardevolle leermomenten die je verder leiden richting een toekomst met werkzaamheden die bij je passen.

Het is een reis van groei en persoonlijke ontwikkeling, waarbij je steeds meer inzicht krijgt in je eigen waarden, talenten en drijfveren. Je leert wat echt belangrijk is voor jou en hoe je dit kunt integreren in je werk. Zo bouw je stap voor stap aan een betekenisvol leven waarin werkgeluk een centrale rol speelt.

"Bouw stap voor stap aan een betekenisvol leven waarin werkgeluk een centrale rol speelt."

Voor wie?

Voor coaches en professionals

Voor coaches biedt dit programma een waardevolle aanvulling op je toolbox, een krachtige strategie bij loopbaanbegeleiding en inspiratie voor jouw cliënten.

“Voor professionals is deze cursus geschikt als Zelfstudie op zoek naar inspiratie voor Werkgeluk.”

Investeer in jezelf

Ontdek de sleutel tot werkgeluk!

€77 €89